29aug2016

Bygg ditt dream team och boosta din karriär!

Hur hittar du framgångsrika vägar som underlättar din karriärresa? Lika väl som en lagkapten måste du som chef träna både fysiskt och mentalt för att nå uppsatta mål. Många går i fällan att fastna i arbetsuppgifter som en medarbetare både har kompetens och tid att utföra. Du sitter i rävsaxen och hinner varken med jobbet eller privatlivet. Hur undviker du det? Det gäller att tänka, planera, ha klara strategier och ligga steget före.

Se dig själv som en spelfördelare i laget. Vem är bäst på just denna uppgiften? I vilket läge befinner sig spelaren? Kan uppgiften göras enbart av en spelare eller behövs lagkamrater? Hur effektivt kan ditt team jobba?

 

Du som chef är strategen och bollfördelaren. Du känner ditt team bäst och vet hur målet skall nås.
Bli en skicklig spelfördelare och du och ditt team kommer att nå nya höjder!

businessontop